В Індії угоди з нерухомістю проводитимуть у блокчейні Polygon

Polygon

Засновник Polygon Сандіп Нейлвал написав про важливість реальних варіантів використання Web3 для масового ухвалення криптовалют. І тут він зазначив значне впровадження в індійському штаті Західна Бенгалія, де Управління міського розвитку співпрацює з Airchains та Polygon Supernets для впровадження заснованої на блокчейні системи володіння землею.

Я бачу, що приклади використання Web3 у реальному світі допоможуть зробити криптовалюти мейнстримом. Це особливо вірно для ринків, що розвиваються, таких як Індія.

Сьогодні Управління міського розвитку Західної Бенгалії (штат Індії з ВВП $220 млрд і населенням 100 млн осіб) уклало партнерську угоду з @airchains_io для впровадження в цифровому вигляді системи землеволодіння в @0xPolygon Supernets.

Заміна земельних документів є великою проблемою в Індії. Тисячі власників землі стають жертвами шахрайства із використанням таких атак. Використання блокчейну забезпечує прозору та безпечну цифрову систему.

Система, заснована на блокчейні, також сприяє пайовому володінню власністю. Я не бачив, щоб будь-який орган влади такого масштабу робив щось подібне.

Це ще один варіант використання, при якому уряд Індії вибрав блокчейн Polygon. Я почуваюся дуже щасливим і натхненним.

Polygon

Цікавий аспект повідомлення Найлвала полягає в тому, що заснована на блокчейні система володіння землею сприяє пайовому володінню власністю, а це розширює доступ до інвестицій у нерухомість.

Airchains, створена у 2022 році Сінхой та Критартом Агравалом, надає користувачам можливість розгортати, розробляти та розширювати власні блокчейни.

Airchains вже встановила партнерські відносини з різними державними органами Індії, зокрема з поліцейським управлінням у Фірозабаді, щоб запровадити систему управління скаргами на основі технології блокчейн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *