Юрій Горбунов скрестив дві страви і винайшов незвичайний сніданок

Рецепт

Дітям обов’язково сподобається смак цього омлету

Український телевізійний діяч та шоумен Юрій Горбунов 24 серпня відзначає 55-річчя. Він став відомим завдяки веденню найбільших розважальних шоу на телебаченні. До їх числа входять “Танці з зірками”, “Голос країни” та “Голос. Діти”. Також він вів кулінарний проект під назвою “Великий пекарський турнір”. 

Горбунов не раз зізнавався, що обожнює створювати кулінарні шедеври. Найбільше йому до душі страви української та італійської гастрономії. Ведучий дотримується принципів здорового харчування, уникає надмірності в солодощах і цінує час, проведений із сім’єю. Для своїх дітей він постійно готує не лише поживні, а й естетично привабливі страви. Серед них — яєчні мафіни. Їхній рецепт він опублікував для прихильників свого творчого підходу. 

Яєчні мафіни за авторством Юрія Горбунова

Мафіни виходять ніжні та соковиті

Мафіни відрізняються ніжністю та соковитістю.

Необхідні інгредієнти:

  • курячі яйця – 4 шт.
  • чері – 6 шт.
  • відварена курка – 70 г
  • зелені цибулинки – 1 пучок
  • свіжий шпинат – 1 пучок
  • твердий сир – 70 г
  • сіль і приправи

Приготування:

Подрібніть куряче м’ясо та цибулю. Розріжте помідори на чотири часточки, а шпинат порвіте пальцями. Сир подрібніть на терці з великими отворами. Збийте яйця міксером, додавши сіль і спеції. Перейдіть до формування страв.

Змастіть форму для випікання олією. Розподіліть на дно чері, курку, зелень та заллйте яєчною сумішшю. Присипте сиром і поставте в духовку, розігріту до 200°C. Випікайте 15 хвилин. Готово до подачі!

Рекомендації від Інформатора: для різноманітності використовуйте додаткові компоненти — шинку, печериці, солодкий перець, спаржу чи кабачки. До яєць також можна додавати вершки або сметану. Аромату додадуть свіжі прянощі: петрушка, кріп, базилік, коріандр чи розмарин.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *