Баланс біткоїна (BTC) на біржах впав до рівня 2018 року

Біткоїн Прогноз на сьогодні 11.01.23

Біржові резерви в біткоїні стрімко падають з 2020 року незалежно від ринкових умов, зауважили у криптоспільноті.

Запаси біткоїну на криптовалютних біржах опустилися до значень березня 2018 року. На це звернули увагу аналітики Glassnode у себе у «Твіттері». Про які саме біржі йдеться, аналітики не уточнили.

біткоїн

Згідно з опублікованими даними, станом на липень 2023 року на біржах залишилося лише трохи понад 2,2 млн. BTC (~$68 млрд за поточним курсом). Востаннє біржі фіксували такий брак біткоїна 14 березня 2018 року, коли курс біткоїна в торговій парі BTC/UDS був близько $9000, згідно з архівами Yahoo Finance.

Учасники криптовалютної спільноти відзначають цілий тренд щодо зменшення обсягу біткоїна на біржах. Як зауважив користувач під ніком @0xKadeem, біржові баланси в біткоїні стабільно знижуються протягом останніх трьох років.

біткоїн

Примітно, що до березня 2020 року біржові баланси в біткоїні переважно зростали. Що саме вплинуло на ситуацію і хто активно виводить криптовалюту із торгових майданчиків, неясно. При цьому ринкові умови, чи то ведмежий, чи бичачий цикл, схоже, ніяк не впливають на спадний тренд.

Як вважає @0xKadeem, розрив між попитом та пропозицією на біржах призводить до дефіциту ліквідності. З урахуванням того, що понад 90% від усієї пропозиції біткоїна вже намайнено, попит на біткоїн, як і раніше, буде високий, а обмежена доступність криптовалюти позначиться в ціноутворенні BTC, зазначає він.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *