
Росс величав його "сирим".
Американський актор та тричі номінований на нагороду “Еммі” Девід Швіммер 2 листопада відзначає день народження. Йому виповнилося 59 років. Актор з’явився у понад 70 роботах у 60 проєктах, що охоплює фільми та серіали. Однак, найбільш знаковою залишається роль Росса Ґеллера в телесеріалі “Друзі”. Цей телесеріал вперше вийшов в ефір 22 вересня 1994 року і транслювався 10 сезонів. Заключна серія була продемонстрована 6 травня 2004 року.

Смачно навіть через екран.
Однією зі сцен, що закарбувалася в пам’яті прихильників серіалу, є епізод, де у Росса співробітники вкрали сендвіч. Його охопила справжня злість, коли він не побачив свій кулінарний витвір у холодильнику. Цей нестримний гнів мав свої наслідки – його звільнили з місця роботи. Як ви пам’ятаєте, цей сендвіч він приготував з індичкою із залишків продуктів після Дня подяки (який, до речі, 27 листопада цього року). Головним секретним інгредієнтом став шматочок хліба між шарами, який Моніка змочила запашною підливою від індички.
Отже, всі складові культового сендвіча відомі, тому давайте приготуємо його та насолодимось дивовижним поєднанням смаків та ароматів.
Сендвіч з індичкою із серіалу “Друзі”

Ключовий елемент – шматочок хліба між шарами, який треба змочити ароматною підливою від індички.
Вам знадобиться:
- хліб бріош – 6 шматочків
- підлива – 1 мірна склянка
- грудинка індички – 200 г
- начинка – 1 мірна склянка
- журавлиновий соус – 1/2 мірної склянки
- запіканка з батату – 1/2 мірної склянки
- майонез – 3 ст.л.
- зерниста гірчиця – 3 ст.л.
- листя салату
Як готувати:
Покладіть два шматочки хліба на тарілку, щедро полийте підливою від запеченої індички та залиште у стороні.
В окремій тарілці змішайте майонез з гірчицею та розподіліть цю суміш між двома скибочками хліба. Покладіть зверху листя салату, а потім нашатковане м’ясо індички. Зверху покладіть просочений підливою хліб.
Розділіть картопляну запіканку в рівній кількості між двома бутербродами та викладіть її зверху на сформований сендвіч. Потім полийте соусом та викладіть начинку. Хліб, який залишився, змастіть майонезом та гірчицею. Накрийте ним сендвічі. Смачного!
Поради від Інформатора: можливо до сендвіча додати сир та бекон, а також помідор та перець, щоб зробити більш насиченим. Також не будуть зайвими свіжі або мариновані корнішони. Для покращення текстури та запобігання розмоканню можливо підсмажити хліб.
