В Україні триває здешевлення білокачанної капусти (6 — 12 гривень за кіло).
Про це інформує 24 Канал, посилаючись на EastFruit.
Знов почали падати ціни на бульбу (10 — 12 гривень за кіло) та морквину (9 — 12 гривень за кіло).
Суттєве скорочення наявності томатів дало можливість продавцям збільшити відпускні вартості (20 — 50 гривень за кіло). Четвертий тиждень поспіль ростуть вартості на огірок (40 — 75 гривень за кіло). Збільшилась вартість солодкого перцю (55 — 70 гривень за кіло).
Вартість на кабачок збільшилась, а баклажан реалізовувався дешевше, ніж тижнем раніше.
Пекінська капуста стала дешевшою (25 — 35 гривень за кіло), броколі додала в ціні (45 — 60 гривень за кіло), а діапазон цін на кольорову капусту розширився (35 — 55 гривень за кіло). Збільшились вартості на часник (70 — 140 гривень за кіло). Зелень, окрім зеленої цибулі, стала дорожчою.
Які вартості на фрукти
Фруктово-ягідний сектор відзначився підняттям цін на кавун (8 — 15 гривень за кіло) та гарбузову ягоду (30 — 40 гривень за кіло).
Лохина продовжує додавати в ціні (220 — 400 гривень за кіло), а вартості на ожину трохи зменшились (200 — 400 гривень за кіло).
Нектарин став дорожчим (80 — 110 гривень за кіло), а ціна персика знизилась (45 — 90 гривень за кіло). Активні реалізації сливи та винограду спричинили падіння цін.