З часником чи з хріном: McDonald’s відкрив сезон української кухні

Фото: McDonald’s

Фото: McDonald’s

McDonald’s в Україні розширив асортимент, представивши житній бургер зі свининою та хріновим соусом, а також житній бургер з куркою та соусом із часником. Оновлення стало частиною спеціального сезону національної кухні. Про це компанія повідомила через свій Instagram-акаунт.

“Сезон українських бургерів відкрито! У домашніх умовах кожен смак відчувається по-своєму. Домашня їжа завжди найароматніша. Ваші улюблені національні страви вже чекають у «МакДональдз»,” — йдеться у публікації.

З часником чи з хріном: McDonald’s відкрив сезон української кухні 1

Підписники схвально відреагували на оновлення, водночас закликаючи мережу повернути до меню БігБіфЧіз, картоплю по-селянськи та колишній рецепт Біг Тейсті. Деякі жартома запитали, чи не брав участь у створенні бургерів відомий кулінар Євген Клопотенко.

Як повідомляв Інформатор раніше, у травні McDonald’s підтвердив, що класичний Біг Тейсті більше не з’явиться у продажу. Однак його замінять три нові варіації бургерів «Тейсті», які майже ідентичні за складом до оригіналу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *