Свінгери на кухні: Анна Саліванчук показала чим харчуватися для ідеальної фігури

Рецепт

Перчики та суп-пюре виходять дуже легкі.

Знана українська акторка театру та кіно Анна Саліванчук 17 серпня відзначає 40-річчя. Вона має у своєму портфоліо чимало ролей. Найбільше українці вподобали її ролі у фільмах “Свінгери”, “Одного разу під Полтавою”, “Поки станиця спить” та “Свати”. Саліванчук дуже харизматична акторка, любить похизуватись стрункою фігурою. У своїх соцмережах вона регулярно викладає фото в елегантних образах та купальниках, збираючи тисячі схвальних відгуків.

Як казала Коко Шанель “ на березі моря розгладжуються навіть зморшки душі».

Як казала Коко Шанель “ на березі моря розгладжуються навіть зморшки душі».

Акторка постійно радить своїм прихильникам, що треба вивчати та дбати про себе, моделювати своє майбутнє та переглянути оточення. За словами Саліванчук, без системи неможливо мати гарний результат і втримувати його роками. Не останню роль відіграє харчування. Але раціон має бути не обмеженим, а збалансованим та різноманітним. Саме такого принципу дотримується акторка і це дає результат. Щоб страви не були нудними, вона намагається вносити у рецепти власні секрети. Найулюбленішими з них вона з радістю поділилась на своїй сторінці в Instagram. Давайте готувати. 

Перці фаршировані кабачками

Без м'яса, але з секретним інгредієнтом

Без м’яса, але з секретним інгредієнтом.

Вам знадобиться:

  • куряче філе – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • сир – 1 ст. л.
  • моцарела або фета – 30 г
  • петрушка – 1 гілочка
  • рослинна олія
  • сіль, перець за смаком

Як готувати:

Перець миєте та розрізаєте вздовж, видаляєте насіння. Викладаєте у форму для запікання, додаєте трохи олії і відправляєте у духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаєте 20 хвилин до м’якості.

Тим часом нарізаєте кубиком кабачок, цибулю, помідор і куряче філе. Натираєте сир. Берете пательню, змащуєте олією та викладаєте цибулю. Як обсмажиться, додаєте по черзі кабачок, філе, помідор та часник. Тушкуєте 15 хвилин. Додаєте сир і зелень, ретельно перемішуєте.

Дістаєте з духовки перці, начиняєте їх овочевою сумішшю та посипаєте сиром. Знову відправляєте у духовку на 7 хвилин. Можна смакувати!

      Посмотреть эту публикацию в Instagram      

Публикация от Anna Salivanchuk (@salivanchuk.anna)

Суп-пюре з броколі

Суп виходить дуже ніжний

Суп виходить дуже ніжний.

Вам знадобиться:

  • броколі – 500 гр
  • вода – 1 л
  • вершки (20-33% жирності) – 200 мл
  • картопля – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • вершкове масло – 1 ст.л.
  • сіль та перець за смаком
  • креветки та грінки за бажанням

Як готувати:

Помийте овочі, картоплю обчистіть (беріть велику) та наріжте на кубики, а броколі розберіть на суцвіття. Часник подрібніть. У каструлі закип’ятіть 1 л води, викладіть картоплю та броколі. Посоліть та перемішайте. Після закипання варіть приблизно 10 хвилин на середньому вогні.

Тим часом у сковороді розтопіть вершкове масло та обсмажте на ньому подрібнену цибулю і часник приблизно 2 хвилини. Перекладіть у каструлю із супом. Проваріть разом 5-7 хвилин до готовності овочів. Візьміть блендер та гарно перебийте суп. Має вийти ніжна однорідна маса. 

Додайте вершки, перемішайте. Поверніть каструлю на вогонь, доведіть до кипіння. Посоліть та поперчіть за смаком. І як тільки з’являться перші бульбашки, заберіть каструлю з вогню. Можна додати обсмажені креветки та грінки.

Порада від Інформатора: для більш насиченого смаку можна додати сир, а перед подачею посипати свіжою зеленю та гарбузовим насінням. Що стосується перців, то можна додати трохи сметани для соковитості.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *