OKX зацікавилась ринком Індії – ForkLog UA

Криптовалютна біржа OKX вивчає шляхи виходу на ринок Індії в рамках плану з розширення своїх послуг. Про це повідомляє CoinDesk.

Директор з маркетингу компанії Хайдер Рафік зазначив, що зараз у країні налічується 200 000 користувачів гаманця платформи — це становить лише 5% учасників локального Web3-сектора.

«Ми збираємося вивчити спільноту. Ми збираємося працювати з жителями. З’ясуємо, де ми можемо підвищити цінність», — підкреслив представник OKX.

За його словами, компанія поки що не має наміру відкривати офіс в Індії. Однак біржа шукає місцевих співробітників, які займуться реалізацією її планів.

«Щойно Індія створить нормативну базу для криптовалют, ми хотіли б стати лідерами», — додав Рафік.

На початку 2021 року в Індії повідомили про можливу заборону криптовалют, мова навіть заходила про кримінальну відповідальність для власників. У середині року з’явилася інформація про те, що влада все ж легалізує цифрові валюти як клас активів.

Однак у листопаді знову заговорили про намір уряду заборонити більшість «приватних валют». Це викликало паніку на місцевому ринку, яка призвела до короткострокового локального просідання ціни біткоїна на 15%.

Попри відсутність правової бази, 2022 року Індія посилила збори з трейдерів та інвесторів. Тоді ж глава Резервного банку країни Шактіканта Дас застеріг інвесторів від вкладень у криптовалюту.

 У січні 2023 року ексголова ЦБ Індії закликав регуляторів бути обережними із заборонами стосовно інновацій.

Нагадаємо, у серпні OKX змінила KYC-політику, зобов’язавши користувачів пройти розширену верифікацію з підтвердженням документів і розпізнаванням обличчя до 21 вересня.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *