ФБР обшукало будинок колишнього генерального директора Kraken

kraken криптобіржа

За даними The New York Times, ФБР провело обшук у будинку колишнього генерального директора Kraken, Джессі Пауелла, ще у березні в рамках розслідування тверджень про те, що він зламав та переслідував в Інтернеті некомерційну художню групу.

Агенти ФБР та прокуратури Північного округу Каліфорнії стежили за Пауеллом як мінімум з минулої осені. Некомерційна організація стверджувала, що Пауелл втручався в її облікові записи, у тому числі блокував доступ до електронної пошти та інших повідомлень.

Агенти обшукали будинок Пауелла у Брентвуді, районі Лос-Анджелеса, та вилучили електронні пристрої. Прокуратура не звинувачувала Пауелла у якихось злочинах, повідомляє The New York Times.

Пауелл, співзасновник біржі Kraken, пішов з посади генерального директора наприкінці минулого року і продовжує обіймати посаду голови правління.

Представник Kraken повідомив New York Times, що розслідування не має жодного відношення до компанії й що вона не має підстав вважати, що прокуратура вивчає інші потенційні проблеми.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *