Анна Кошмал позбулась строгих дієт і цим зберегла фігуру

Рецепт

Цей рецепт рису дарує апетитний смак і може бути чудовою основою для повноцінного ланчу.

Українська актриса Анна Кошмал 22 жовтня відзначає 31-річчя. Значну популярність вона здобула завдяки втіленню ролі Жені у телесеріалі “Свати”. Крім того, вона зіграла головні ролі у серіалах “Сашка”, “Село на мільйон” та “Хороший хлопець”. Артистка вирізняється стриманістю та гарною фігурою, підтримувати яку їй допомагають йога та правильне харчування.

Анна Кошмал зауважила, що не дотримується ніяких дієт, а віддає перевагу лише збалансованому раціону. На її думку, тільки так можливо відчувати приплив енергії впродовж дня. Проте, деякі обмеження все ж таки присутні. Наприклад, вона відмовилась від кави, замінивши її чаєм матча, який сприяє виведенню шкідливих речовин. Також вона вже тривалий час не споживає м’ясо. Страви намагається готувати так, щоб вони були легкими і водночас ситними.

Одним з улюблених гарнірів актриси є рис. Вона його готує в японському стилі, додаючи імбир, соєвий соус та лимонний сік. Завдяки цьому він виходить дуже свіжим та пікантним, швидко даруючи відчуття насичення. Приготування такого рису не займає багато часу, тож давайте і ми спробуємо просту страву з меню відомої української акторки.

Рис з соєвим соусом та імбиром від Анни Кошмал

Анна Кошмал показала, завдякі якій страві тримає відмінну форму 1

Гарнір до будь-якої страви, який сприяє схудненню.

Вам потрібно:

  • рис – 400 г
  • оливкова олія – 100 мл
  • соєвий соус – 100 мл
  • часник – 3 зубчики
  • імбир – 1 шматочок
  • мед – 1 ст.л.
  • лимон – 1/3 шт.

Процес приготування:

Створення страви надзвичайно просте та швидке. Рис ретельно промиваєте та варите до готовності. Берете сковорідку, наливаєте оливкову олію, додаєте рис і натертий імбир, подрібнений лимон, соєвий соус і мед. Все добре перемішуєте та обсмажуєте під закритою кришкою на невеликому вогні протягом 8-10 хвилин. Можна куштувати.

Рекомендації від Інформатора: до такого рису можна додати сир тофу або печериці, кукурудзу чи зелений горошок, а також порізаний солодкий перець чи моркву. Також можна додати курятину, креветки або інші морепродукти. Подавайте страву в гарячому вигляді, посипавши посіченою зеленню та кунжутом.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *