За 10 років Алекс Купер відкрив понад два десятки ресторанів і половину закрив. Що їх усіх об’єднує? В усі ці заклади він хотів ходити як клієнт. Фото Антон Забельський
Алекс Купер навчився відкривати успішні ресторани і, що не менш важливо, закривати неуспішні. Тепер він намагається перетворити це на системний бізнес. Який у нього план?
Купуйте річну передплату на 6 журналів Forbes Ukraine зі змістовними матеріалами, рейтингами та аналітикою від 1 350 грн.
З Алексом Купером, 37, репортер Forbes Ukraine зустрічається у столичному ресторані італійської кухні Vino e Cucina. У Купера є три власних ресторани у Києві (загалом 12), але інтерв’ю він призначив у закладі свого партнера Михайла Бейліна.
«У своєму буду відволікатися», — пояснює Купер. Він із тих рестораторів, яких відвідувачі знають в обличчя. «Купер дуже одеський ресторатор, приділяє увагу деталям і багато жартує», — розповідає архітектор Слава Балбек, який робив для нього три заклади.